Een keuken die mensen verbindt

U wilt mensen op een andere manier inspireren om met elkaar aan de slag te gaan? Met onze Volksbouwkeuken kunt u op de meest uiteenlopende locaties een groep op originele wijze elkaar laten ontmoeten door gezamenlijk eten te bereiden en natuurlijk ook te nuttigen. U kiest de plek uit en bepaalt voor wie de activiteit bedoeld is. Op de geplande dag(en) gaan wij dan aan de slag met de opbouw, waarbij groente- en fruitkisten op vernuftige wijze met wiggen en planken worden aan elkaar verbonden.


Bijzondere keuken

Uw gasten en bezoekers worden direct betrokken bij het gebeuren en na de opbouw staan binnen de kortste keren 10-20 mensen daarna ook hun eigen ”volksmaaltijd” te bereiden. Onder de inspirerende leiding van onze “kok” maakt u als het even kan ook gebruik van ingrediënten uit de omgeving. De maaltijd zelf met een mooi glas wijn er bij is de beloning van het feit dat mensen met elkaar hebben samengewerkt en dat maakt deze keuken zo speciaal.

Opties

  • De keuken biedt plek aan 5 tot 25 mensen die onder begeleiding samen de gerechten bereiden. Indien gewenst kan het nuttigen van de maaltijd uitgebreid worden tot maximaal 60 personen.
  • Het is mogelijk om te koken onder begeleiding van één of meerdere koks.
  • De verschillende gerechten kunnen in overleg worden samengesteld.
  • De Volksbouwkeuken kan ook ingezet worden op festivalterreinen en dienen als alternatief restaurant.
  • Indien gewenst kan een overkapping voor de duur van het evenement worden opgebouwd.

Contact

De Volksbouwkeuken is een project geïnitieerd door Elmo Vermijs. Wilt u meer info over de Volksbouwkeuken of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met projectmanager Stan de Kanter, stan@rent-a-project.com.
volksbkeuken_1.jpg