Back to basics met Natuurspeelplaats

De Mobiele Natuurspeelplaats kan worden opgesteld als speelobject voor kinderen, zowel in een stedelijke als in een natuurlijke omgeving. Door de natuurlijke materialen en elementen vormt de Mobiele Natuurspeelplaats een sterk contrast met de bebouwde omgeving. Of de speelplaats gaat volledig op in de natuurlijke omgeving. De aankleding bestaat uit natuurlijke materialen als boomstammen en stronken, touw, huiden, en wordt regelmatig aangevuld met vers groen uit de directe omgeving. De Mobiele Natuurspeelplaats is bij uitstek geschikt voor de kleintjes om zich uren te vermaken met de natuur en elkaar. In hun fantasiespel verandert de speelplaats zo van hut tot piratenschip. Ontwerp De Mobiele Natuurspeelplaats is uitgeklapt (5x6meter) en is gebouwd op de basis van een caravan, en opgebouwd uit multiplex. De speelplaats is makkelijk op en af te bouwen.

Opties

  • De locatie van de Mobiele Natuurspeelplaats kan variëren van dorp en stad tot weide, bos en duin. Mits de ruimte dit toelaat, is de Mobiele Natuurspeelplaats zowel binnen als buiten inzetbaar.
  • De Mobiele Natuurspeelplaats is bijzonder geschikt voor gebruik op festivals, markten, braderieën en andere evenementen. Daarnaast wordt de Natuurspeelplaats ingezet voor promotionele doeleinden, bijvoorbeeld tijdens beurzen en promotie acties in de openbare ruimte.
  • De Mobiele Natuurspeelplaats kan heel goed ingezet worden voor particuliere evenementen. Denk hierbij aan kinderfeestjes, familiefeesten en bruiloften en partijen.
  • De Mobiele Natuurspeelplaats is een absolute verrassing op het schoolplein tijdens speciale dagen en vieringen voor de onderbouw van de basisschool.
  • De Natuurspeelplaats is goed in te zetten als vehikel voor een ontwerp-, brainstorm-, en maakworkshop. Dit kan in het kader van (beroeps-)onderwijs, maar ook als teambuilding activiteit. In deze workshops kan de Natuurspeelplaats doorontwikkeld worden in samenwerking met de deelnemende groep.

Contact

De Mobiele Natuurwerkplaats is een social design project en geïnitieerd door ontwerpers Sander Borsje en Tobias Krasenberg. Wilt u meer info over de Mobiele Natuurwerplaats of een vrijblijvende offerte ontvangen, dan kunt u contact opnemen met projectmanager Stan de Kanter, stan@rent-a-project.com.
Natuurspeelplaats