Het dak dat opgaat in rook (Nieuw)

Het dak dat opgaat in rook is een mobiel picknickpaviljoen dat bestaat uit 2 lange tafels en een lichtgevend dak dat opgeblazen wordt door de hete lucht uit een houtkachel. ’s Avonds is het lichtgevende dak al van veraf zichtbaar, een magisch en poëtisch beeld.

Achtergrond

Het dak dat opgaat in rook werd oorspronkelijk ontworpen voor kunstfestival Allerzielen.nu, en is daarna op zeer uiteenlopende plekken ingezet. In 2011 werd het ontwerp genomineerd voor de Dutch Design Awards.

Opties

Aan de tafels kunnen 40 mensen samen hun maaltijd delen en onder het dak kunnen verschillende activiteiten georganiseerd worden rondom eten en drinken: denk daarbij bijvoorbeeld aan een bruiloftsmaaltijd, koffie branden of kastanjes poffen op de kachel of vis roken in de rook van het vuur.

Installatie

Het paviljoen wordt in 2 uur opgebouwd en staat stevig tot en met windkracht 5. Het dak is uiteraard gemaakt van brandveilig materiaal. Het paviljoen heeft een grondvlak van 9x6 meter, en is 4 meter hoog. De opbouwlocatie moet te bereiken zijn met een klein vrachtwagentje en moet enigszins vlak zijn. Ter plaatse moet een 220V stopcontact aanwezig zijn tijdens opbouw en gebruik van het paviljoen.

Contact

Het dak dat opgaat in rook is een project geïnitieerd door Overtreders W. Wilt u meer info over het dak dat in rook opgaat of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met projectmanager Stan de Kanter, stan@rent-a-project.com.
Test.jpg